Marin Cioc vine să facă o comună europeană din Castranova

356

A fost primarul comunei timp de 22 de ani. La bază contabil, sportiv de performanță în tinerețe, Cioc Marin vrea să facă din comuna pe care a păstorit-o din anii 1990 până în 2012 o adevărată comună europeană.

„Candidatura mea este un răspuns cu plăcere, respect și deosebit interes la solicitările venite din partea celor mai mulți consăteni, însoțită de dorința de a aduce comuna noastră la nivelul unei comune europene”, a declarat candidatul PSD la Primăria Castranova, Marin Cioc.

Printre obiectivele pe care și le-a propus, se pot enumera canalizarea întregii comune, asfaltarea drumurilor principale din comună, întreținerea tuturor drumurilor comunale și agricole, finalizarea cadastrului întregii comune pentru evitarea litigiilor cu APIA, igienizarea, repararea și punerea în funcțiune a fântânilor stradale și de câmp, introducerea rețelei de gaze, dar și un proiect ambițios de încălzire centrală în școli și grădinițe. Totodată, va fi asigurată finanțarea tuturor unităților de învățământ, va fi construit un cămin cultural în satul Puțuri.

Mai mult decât atât, printre investițiile propuse cetățenilor sunt și monitorizarea video a comunei pentru descurajarea hoților și identificarea lor în caz de comitere de furturi din gospodăriile populației, înființarea unei societăți silvice care să asigure paza pădurilor, asigurarea echipelor de fotbal din Castranova și Puțuri, precum și un magazin alimentar pentru persoanele defavorizate din comună – sursa de finanțare va fi asigurată din fonduri personale (donarea salariului de primar și a indemnizației de consilier de către Turcu Ionuț Catrinel, Cioc Ionuț Marian, Iancu Ilie și Cioc Marian).

„Ce mă recomandă? La această întrebare, răspunsul este interesul pentru binele și bunăstarea comunei noastre, dar și realizările din mandatele în care am avut parte de susținerea și încrederea cetățenilor”, a mai declarat Marin Cioc, care vine cu un bagaj foarte mare de realizări din perioada în care a fost primar, ce cuprind investiții în educație, sănătate, cultură, infrastructură, IT, agrement ori transporturi.

„Realizările din timpul mandatelor în care cetățenii mi-au acordat încrederea nu au fost susținute de fonduri europene, întrucât în acea perioadă acestea nu existau. Am fost nevoit să fac totul din veniturile proprii ale comunei și doresc ca în prezent să valorific oportunitățile oferite de Uniunea Europeană prin accesarea de programe de dezvoltare rurală și atragerea de fonduri care să asigure bunăstarea comunității noastre, aducând-o la rangul de comună europeană”, a mai declarat Marin Cioc, candidatul PSD la Primăria Castranova.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
– CUI Mandatar Financiar: 21200019