Maratonul păpușilor, în vacanță, la Colibri

419
Cserbare ateliere 3opiii care au visat să devină ucenicii Fabricii de povești electroColibri și nu au reușit să se înscrie la niciun atelier din noua serie, începută la 1 februarie, dar și cei care își doresc o vacanță creativă sunt așteptați să descopere tainele atelierelor de creație, în perioada 8 – 12februarie 2016.
Actorii Teatrului Colibri: Adriana Ioncu, Rodica Prisăcaru, Alis Ianoș, Ionica Dobrescu, Geo Dinescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Emanuel Popescu și Marin Fagu le-au pregătit cinci ateliere, diferite de la o zi la alta, în intervalul orar 10:00 – 13:00, în serii de câte 55 de minute fiecare.
Ucenicii vor călători alături de actori prin minunata lume a poveștilor, se vor împrieteni cu păpușile, vor deveni la rândul lor mici creatori, vor cunoaște tehnici de mânuire, de expresie, de mișcare, vor face primul pas pe scenă, vor învăța ce înseamnă arta animației și se vor distra cu fel de fel de experimente.
Prețul biletului pentru un atelier de 55 de minute este 5 lei/persoană. Nu există un număr limitat de locuri și pot participa la cursuri copii de toate vârstele.
Luni, 8 februarie
10:00 – 13:00 Atelier de creație
“Copii, povești și păpuși ”, cu Adriana Ioncu și Daniel Mirea
Coordonatorii atelierului, actorii Adriana Ioncu și Daniel Mirea, pe care publicul i-a văzut în numeroase reprezentații la Colibri, printre care Vrăjitorul din OZ sau Ursul păcălit de vulpe, le propun copiilor o incursiune prin universul poveștilor, aduse în scenă prin spectacolele în care mesajele ajung la ei prin intermediul păpușilor.
Marți, 9 februarie
10:00 – 13:00 Atelier de creație
“Dincolo de poveste”, cu Rodica Prisăcaru și  Mugur Prisăcaru
Cunoscuții actori Rodica Prisăcaru și Mugur Prisăcaru deschid și în vacanță copiilor porțile deja celebrului atelier.  Dincolo de poveste, în care cei mici află ce se întâmplă în culise, cum se transformă un actor în personaj, ce trebuie să știi ca să devii una cu păpușa, iar ea să vorbească în locul tău.