Mai mulți doljeni s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

0
588
politia 2În noaptea de 10/11 ianuarie a.c, în jurul orei 0415, polițiști din cadrul Poliției Filiași l-au depistat pe O. NICOLAE, de 30 ani, din comuna Braloștița, în timp ce conducea un autoturism, având perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată din data de 10.01.2018.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 
·         
 
Miercuri,  10 ianuarie 2018, în jurul orei 1900, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cârna și Postului de Poliție Goicea efectuând activitatea de supraveghere și control a traficului rutier, l-au depistat pe G. IONUȚ, de 27 de ani, din comuna Desa, în timp ce conducea un autoturism,  pe DN 55A, în comuna Cârna, fără a avea asupra sa documentele autoturismului.
 Din verificările efectuate de oamenii legii, a rezultat că autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani figurează cu mențiunea ,, înmatriculare inactivă” în bazele de date ale poliției .
 În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.
 
·         
 
Ieri, 10 ianuarie 2018, în jurul orei 1030, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat s-au sesizat cu privire la faptul că, pe strada Horea Cloșca și Crișan  din localitate, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.
 Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că F. AUREL, de 76 ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de C. MĂDĂLIN, de 29 ani, din localitate.
 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.