Mai mulți doljeni s-au ales cu dosare penale în acest sfârșit de săptămână

903

În noaptea de 24/25.07.2016, în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Craiova, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Simion Stoilov, l-au depistat Ș. VIOREL, din municipiul Craiova, în timp ce conducea pe drumurile publice un moped neînmatriculat și fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ieri, 24.07.2016, în jurul orei 22.30,  polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa l-au depistat pe P. ALIN, 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Orodel, având o alcoolemie de 0.83mg/l alcool pur în aerul expirat.

Doljeanul a refuzat deplasarea la Spitalul Municipal Băileşti în vederea prelevării de mostre biologice.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 20.00, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au depistat-o și pe I. PAMELA, 28 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ561A, în comuna Pleniţa, având autorizația provizorie expirată din data de 15.07.2016.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra nici nu poseda permis de conducere.

Pe numele tinerei polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală.