Mai multe resturi de sicrie şi oseminte umane descoperite în Parcului Tineretului

0
318
politiaÎn data de 03.05.2017, ora 1700,polițiștii craioveni au fost sesizaţi despre faptul că, pe terenul RADPFL Craiova, din Pepiniera Dendrologică, aflat în partea de vest a Parcului Tineretului, din Craiova, sunt aruncate mai multe resturi de sicrie, oase, a căror proveniență nu se cunoaște.
La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, care din primele cercetări a stabilit faptul că, jurul orei 1600, persoane care se aflau în zona respectivă, au observat resturi de vegetație forestieră şi pomicolă, rezultată din igienizarea și întreținerea mai multor spatii apartinand RADPFL Craiova, precum și bucăţi de scândură veche, coroane uscate şi fragmente de oase.
Din primele verificări s-a stabilit că în mod provizoriu și temporar, RAADPFL Craiova a depozitat aceste reziduri până la încheierea licitației pentru contractul de salubrizare a rezidurilor colectate, având în vedere și reorganizarea și suspendarea provizorie a activității Depozitului de colectare a reziduurilor din Craiova.
Toate aceste obiecte se aflau într-un stadiu avansat de putrefacţie şi de degradare.
Au fost contactaţi reprezentanţii RAADPFL Craiova pentru a pune la dispoziţia organelor de poliţie documentele în baza cărora s-a dispus depozitarea resturilor menţionate în zona respectivă.
Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care au ajuns în zona respectivă bucățile de scândură veche și fragementele de oase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.