Mai multe incendii stinse de pompierii doljeni

0
211

          incendiuÎn ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii, salvarea unui animal și în 35 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

          În data de 04.10.2016, ora 14:25, Secţia Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere, proprietatea unei persoane, în loc. Segarcea, str. Deleni. În urma acestuia, au ars aprox. 7500 kg plante furajere (paie, lucernă şi coceni),  cauza probabilă a declanşării fiind autoaprinderea.

         În data de 04.10.2016, ora 15:15, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa unei persoane, în com. Şimnicul de Sus, sat Dudoviceşti. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-o încăpere la obiecte de mobilier și materiale textile, în urma acestuia au ars obiecte de mobilier, un televizor şi acoperişul confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de aprox.100mp și s-au degradat un frigider şi un aragaz. Din primele cercetări, reiese faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

        În data de 04.10.2016, ora 17:47, S.V.S.U. Greceşti a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  izbucnit pe raza com. Greceşti, sat Bărboi.

        În data de  04.10.2016, ora 17:57, S.V.S.U. Melineşti a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  izbucnit pe raza com. Melineşti, sat Ohaba.

        În data de 04.10.2016, ora 22:09, S.V.S.U. Verbiţa a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  izbucnit pe raza com. Verbiţa, sat Verbicioara.

        În data de 04.10.2016, ora 14:40, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru salvarea unui animal (felină), căzută într-un canal stradal, în mun. Craiova, Bvd. Decebal. Misiunea de salvare s-a desfășurat fără probleme, animalul fiind salvat.

      Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 4 intervenţii

 Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 2 intervenţii

 Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) –  10 intervenţii

 Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 7 intervenţii

 Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) –  3 intervenţii

 Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) –  7 intervenţii

 Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 2 intervenţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.