Mai multe incendii stinse de polițiștii doljeni

0
261

    20161123_220033 În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a trei incendii şi în 29 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

În data de 23.11.2016, ora 15:02, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de  animale, proprietatea lui Vasile B. din loc. Sălcuţa. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la adăpostul de animale, în urma acestuia au ars adăpostul de  animale pe o  suprafaţă de 100 mp în prop.90% și 500 kg plante furajere. Cauza probabilă a incendiului fiind jocul copiilor cu focul.

În data de 23.11.2016, ora 20:54, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară, proprietatea lui Alexandru O. din mun. Craiova, str. Prelungirea Teilor. La soirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul bucatăriei, și acoperășul casei de locuit,  în urma acestuia au ars acoperişul confecționat din lemn cu învelitoare din tablă al bucătăriei de vară pe o suprafață de aprox. 70mp, două geamuri termopan și 5 mp din acoperişul casei de locuit. Cauza probabilă a incendiului fiind un coş de fum neprotejat termic.

În data 23.11.2016, ora 23:11, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Valentin D. din loc. Almăj. La soirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-o încăpere la mobilier și materiale textile, în urma acestuia u ars o canapea, un covor și aprox.20 kg materiale. Cauza probabilă a incendiului fiind jocul copiilor cu focul.

       În data de 23.11.2016, ora 18.26, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit pentru salvarea unui animal (bovină) blocat în nămol pe marginea fluviului Dunărea în dreptul localităţii Ciupercenii Vechi.  Operțiunea de  salvare s-a desfășurat fără probleme, animalul fiind salvat.

         Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

– asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 3

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 1 intervenţie.

 Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.

 Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 10 intervenţii.

 Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 2 intervenţii.

 Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţii.

 Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 2 intervenţii.

 Secţia Pompieri Segarcea (E.P.A.) –  3 intervenţii.

 Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 6 intervenţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.