Mai multe accidente de circulație produse în Dolj

462
politieIeri, 23 noiembrie a.c., în jurul orei 13:20, în timp ce C. GHEORGHIŢĂ, 50 de  ani, din oraşul Rovinari, jud. Gorj, conducea o autoutilitară pe DN55, dinspre Secui către Mun. Craiova, la km 9+900m, în localitatea Malu Mare, pe fondul neatenției în conducere, în curbă, a pierdut controlul autoturismului , a ieșit în afara părții carosabile și a lovit porţile de acces ale unui imobilul aflat pe partea stângă a direcţiei de deplasare.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a Mariei T., pasageră în autoutilitară.
În urma testării șoferului cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit pe numele bărbatului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infractiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 
·         
În ziua de 23.11.2017, în jurul orei 1800,  D. Cristinel, 53 de ani, din comuna Unirea, Dolj,  în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, pe DJ 552 în direcția localității Lazu,  la Km 7  a accidentat ușor (excoriații braț drept) un bărbat de 53 anidin aceeasi localitate, care se deplasa pe partea carosabilă, acesta din urmă aflându-se într-o  vădită stare de ebrietate (0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat). Din această cauză pietonul  s-a dezechilibrat și a fost acroșat de autoturismul condus de D. Cristinel. Accidentul nu s-a produs din cauza factorului drum, conducătorul auto purta centura de siguranță. Polițiștii doljeni au întocmit pe numele bărbatului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infractiunii de vătămare corporală din culpă.