Magia sărbătorilor de iarnă continuă și în acest week-end!

0
43

Și în acest sfârșit de săptămână Craiova va fi animată de o multitudine de evenimente, atât pe scena din Centrul Vechi, cât și în celelalte locații din municipiu unde este organizat Târgul de Crăciun.

 

Evenimentele din centrul Craiovei vor debuta vineri, 09.12.2022, de la ora 18:00, cu spectacolul interactiv pentru copii – Unde este Moș Crăciun?, iar cei care vor dori să rămână cu o amintire de neuitat de la Târgul de Crăciun se pot fotografia gratuit la Cabina Photobooth 360, între orele 18:30 – 19:30. Evenimentele vor avea loc  în Piața Frații Buzești, fiind organizate de Casa de Cultură Traian Demetrescu.

 

De asemenea, cei mici sunt invitați să se înscrie la Atelierul Lutelier amplasat în Piața Mihai Viteazul, deschis de luni până duminică, începând cu ora 16:00, unde vor putea să picteze pe obiecte de ceramică.

 

Duminică, 11 decembrie ne distrăm în familie alături de micii artiști de la Palatul Copiilor, care vor susține un spectacol de muzică și dans pe scena amplasată în Piața Frații Buzești începând cu ora 18:00, iar de la ora 19:00 vă invităm la un show incendiar cu Gașca Zurli, cel mai așteptat eveniment de către copii, părinți sau bunici.

 

Vă așteptăm cu drag la Târgul de Crăciun unde puteți degusta preparate alese în zona de food truck-uri din Piața William Shakespeare, copiii se pot distra la carusel, iar cei care vor să facă mișcare pot merge la patinoarul din Piața Mihai Viteazul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.