Luni, 22 mai 2017, ultima zi de depunere a candidaturilor. PSD la Craiova merge cu Mihail Genoiu, la Ișalnița cu Ovidiu Flori

0
397

candidatii

Alegeri locale parțiale în toată țara, la data de 11 iunie 2017, acolo unde funcția de primar a rămas vacantă din diverse motive.

În județul Dolj, în această situație sunt două localități: municipiul Craiova, după ce Lia Olguța Vasilescu a optat pentru funcția de deputat/ministrul al Ministerului Muncii, și Ișalnița unde primarul Ovidiu Flori a fost numit secretar de stat cu rang de ministru la Ministerul Transporturilor.

Luni, 22 mai 2017, va fi ultima zi de depunere a candidaturilor. Până acum, pentru funcția de primar al municipiului Craiova și-au anunțat candidatura următorii: Mihail Genoiu – PSD, Mario Ovidiu Oprea – PNL, Dumitru Călina – PMP,  Anișoara Stănculescu – ALDE, Lucian Săuleanu – independent, Adrian Prîsnel – USR, Sorin Nica – PNR, Mladin Emil Iulian – independent. Dacă am uitat vreunul este vina mea și oricum nu contează în această ecuație, și mai trebuie să adune și numărul minim de semnături pentru susținerea candidaturii.

Câștigătorul alegerilor parțiale din Craiova cred că se știe deja. Este o chestiune doar cu ce procent, iar acesta cred că va fi stabilit și în funcție de prezența la vot a craiovenilor. Chiar și adversarii politici admit că Mihail Genoiu va câștiga.

Toate datele sunt de partea lui: guvernarea foarte bună a PSD, realizările de până acum pe plan local ale Liei Olguța Vasilescu, programul foarte bun și realizabil din 2016 pe care acesta și-l asumă împreună cu majoritatea PSD din Consiliul Local, și o susținere masivă din partea PSD Dolj.

Orice ar promite ceilalți candidați, nu sunt credibili. Nu au majoritate în Consiliul Local și în consecință susținere. Singurul care își poate duce la îndeplinire promisiunile este Mihail Genoiu.

isalnitaLa Ișalnița, din partea PNL va candida Bogdan Munteanu, care a pășit cu stângul în această competiție, doarece a furat sloganul Liei Olguța Vasilescu din 2012. Ișanița sigur ”merită mai mult” decât un candidat care a început cu furtul unui slogan.

Pentru că și-a dat demisia din funcția de secretar de stat cu rang de ministru la Ministerul Transporturilor, asta după ce a rezolvat toate chestiunile legate de documentația drumului expres de mare viteză Craiova – Pitești, Ovidiu Flori a anunțat azi, 19 mai 2017, că va candida din partea PSD Dolj pentru funcția de primar al comunei Ișalnița.

Explicația acestuia este simplă: susținerea masivă pentru această candidatură din partea Organizației Locale PSD dar și a locuitorilor din localitate. De altfel nu este nici un secret că în funcția de edil Ovidiu Flori a implementat proiecte importante în Ișalnița și mai are câteva de dus la bun sfârșit în acest mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.