”Luna Tango” la Opera română din Craiova

801

Luna-tango_CraiovaOpera română din Craiova va găzdui în data de 09 septembrie spectacolul „Luna Tango”, spectacol de teatru –tango și muzică live

Mariano Castro, Jezebel, Cvartetul Passione și Trupa de dansatori de tango „Luna Tango”, vor prezenta publicului craiovean în data de 09 septembrie spectacolul de teatru—tango, pe muzica live, „Luna Tango”.

Spectacolul “Luna Tango” este bazat pe o poveste de tango, inspirată din serile de tango argentinian și adusă în fața publicului într-o formă inovativă de către echipa artistică formată din Carlos Luissi Maturano, Andrei Baican si Szasz Levente (coregrafi), Erwin Simsensohn (consultant artistic) si Oana Danzer (scenograf).

„Luna Tango” este un spectacol despre parcursul inițiatic al dansatorului de tango, un parcurs în care se poate regasi oricine, pentru că… “Luna Tango este povestea ta!”

“Luna Tango” aduce împreună dansatori, actori si muzicieni, care dau naștere unui spectacol inedit de teatru-tango. Prestația dansatorilor va fi acompaniată de muzica live interpretată de muzicianul Mariano Castro, cvartetul Passione și frumoasa voce a lui Jezebel. Trupa de tango „Luna Tango”, este compusă din dansatori de tango și dansatori de dans contemporan, printre dansatorii de tango prezenți pe scenă numărâdu-se  Csongor Kicsi și Laura Iaru, Campioni Europeni de Tango Salon 2015, Lucian Stan și Raluca Aldea, semifinalisti europeni tango de pista & escenario 2014 & 2013.

Spectacolul Luna Tango este organizat de Asociația pentru Cultură și Tango în parteneriat cu Academia Națională de Tango din Austria și pianistul Narcotango – Mariano Castro, sprijinit de Ambasada Argentinei la București și Institutul Cervantes din București.

Spectacolul Luna Tango face parte din proiectul Cultura Tango produs de Asociația pentru Cultură și Tango și beneficiază de co-finanțare din partea Mininsterului Culturii, prin Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio, în oficiile Poștei Române, în magazinele Germanos și pe site-ul www.myticket.ro.