Lumea în 40 de minute cu AISEC

0
224

WhatsApp Image 2017-11-22 at 13.47.33 (1) 23847347_10155430334564006_5973533518943230529_oOrganizația de studenți AIESEC Craiova organizează miercuri, 29 noiembrie, evenimentul „Lumea în 40 de minute” ce are ca și scop prezentarea oportunităților de voluntariat internațional oferite tinerilor. Evenimentul va avea loc în Steam Punk începând cu ora 18, intrarea este liberă.

Programele de voluntariat internaționale sunt din ce în ce mai cautate în CV de către anagajatori, tocmai din acest motiv evenimentul dorește să prezinte un produs cu un mare aport pentru tineri, Global Volunteer. Un produs ce le oferă acestora posibilitatea de a se dezvolta personal și de a ajuta la rezolvarea principalelor probleme cu care omenirea se confruntă: săracie, foamete, educație precară.

La eveniment se vor prezenta patru dintre cele 126 de țări în care tinerii au posibilitatea de a pleca cu produsul Global Volunteer. Particpanții vor asista la povești spuse chiar de persoane care au fost plecate cu acest program. Vor fi prezentate experiențe de neuitat ale peroanelor care au avut curajul să trăiască timp de 6 săptămâni într-o țară nouă, cu o cultură diferită de a noastră. Timp de 40 de minute participații vor călători cu ajutorul poveștilor în Turcia, Egipt, Cehia și  Ungaria.

„Ne dorim ca acest eveniment să pună în lumină beneficiile voluntariatului internațional și  implicațiile culturale pe care le cuprinde. „Lumea in 40 de minute” este despre oamenii care au trait experiența de voluntariat pe viu în una din țările în care există AIESEC, dar și despre tinerii care își doresc să învețe și să întâlneascî internaționali care participă pe proiect din aceleași motive: dorința de a acumula experiență și de a împărtăși cunoștințe.” declară Luciana Salavat, vicepreședinte programe de voluntariat internaționale.

Evenimentul va fi promovat în rândul studenților, membri AIESEC vor fi prezenți în universitate luni, 27 noiembrie dar și marti, 28 noiembrie,  pentru a vorbi cu tinerii despre oprtunitățile pe care le au oferite de organzație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.