Lui Tăriceanu nu îi plac turnătorii

0
729

7ALDE a demonstrat, astăzi, că între ceea ce vorbește Tăriceanu la TV și fapte e o relație foarte clară. Pe tot parcursul campaniei electorale s-a speculat, și nu era departe de adevăr, că unul dintre candidații la funcția de primar este rudă cu princialul denunțător la DNA al Olguței Vasilescu, din dosarul în care a și fost reținută o seară. Pariul a mers către candidatul ALDE, Mircea Năstase.

Deși acesta a negat vreo legătură cu cazul, Călin Popescu Tăriceanu nu a vrut să riște o apariție publică alături de el, cunoscută fiind și relația de prietenie a președintelui Senatului cu Olguța Vasilescu. A lipsit de la lansarea candidatului ALDE la Primăria Craiova, de la Sala Polivalentă și a stat doar 5 minute, în Craiovița, de vorbă cu simpatizanții, fără a face turul cartierului alături de Năstase, asa cum era programat. Spuneam și atunci că fostul premier liberal nu va sta impasibil, pentru că nu îi plac delatorii.

Astăzi, ALDE i-a dat lovitura finală lui Mircea Năstase, trimițând Consiliului Local Craiova o adresă prin care anunță retragerea sprijinului politic pentru acesta, cât și pentru candidații de pe locurile 3, 4, și 5.

Astfel, în CLM Craiova intră doar Dan Mănescu, locul 2 și doctorul Firmilian Calotă, locul 6. De unde se vede treaba că lui Tăriceanu, într-adevăr, nu îi plac turnătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.