Locuri libere la Atelierele Fabricii de poveşti electroColibri! Înscrieri din 01 aprilie, ora 09:00, pe e-mail-ul atelierecolibri@gmail.com!

154

În perioada 01 aprilie (de la ora 9:00) – 04 aprilie 2024 (până la ora 09:00), Teatrul Colibri continuă înscrierile la atelierele de creație pe locurile eliberate prin retragere, neplată, dublă înscriere în formularul electronic.

 

 Aceste înscrieri se fac prin e-mail, pe adresa atelierecolibri@gmail.com, cu precizarea atelierului, numelui și vârstei copilului, a unui număr de telefon.

 

E-mail-urile vor fi centralizate în ordinea primirii, în limita locurilor rămase libere, începând cu data de 01 aprilie, ora 9:00. Nu sunt valabile înscrierile făcute înainte de această dată și mai devreme de ora 9:00!

 

Plata taxei se va efectua după confirmarea prin e-mail a valabilității înscrierii și se va face obligatoriu de luni, 01 aprilie, până joi, 04 aprilie 2024, la sediul Teatrului Colibri între orele 09:00 – 15:00, prin ordin de plată sau prin transfer bancar în contul RO58TREZ29121G335000XXXX, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, CUI 5001805, cu confirmare pe e-mail-ul atelierecolibri@gmail.com.

Preţul / atelier (întreaga perioadă) este 170 lei.

 

            Persoanele care se înscriu la 3 ateliere achită doar 2, unul fiind gratuit. Cei care optează pentru 4 ateliere, plătesc 3 dintre ele, iar persoanele care aleg 5 ateliere, achită 4.

Locuri libere:

 

VEDEM POVEȘTI (coord. Adriana Teodorescu), vârsta minimă 8 ani:  6 locuri

COPILĂRIE ÎN CULORI (coord. Laura Pumnea), pentru copii cu vârste cuprinse între 3 – 5 ani: 3 locuri

PUZZLE FACTORY (coord. Adriana Teodorescu), vârsta minimă 8 ani:  1 loc

PRIMA MEA MARIONETĂ (coord. Andreea Ionescu), vârsta minimă 5 ani: 2 locuri

ÎNVĂȚĂM SĂ NE JUCĂM (coord. Laura Pumnea), pentru copii cu vârste cuprinse între 2 – 4 ani: 1 loc

PĂPUȘI MARI PENTRU CEI MICI (coord. Andreea Ionescu), vârsta minimă 5 ani: 1 loc

JOC, MAGIE ȘI PĂPUȘĂRIE (coord. Geo Dinescu)pentru copii cu vârste cuprinse între 3 – 6 ani: 1 loc

DESCOPERIRE PRIN TEATRU (coord. Geo Dinescu)pentru copii de minim 7 ani: 1 loc

 

Atelierele se vor desfășura în perioada 08 aprilie – 01 iunie 2024, astfel:

Luni, ora 17:00 – VEDEM POVEȘTI (coord. Adriana Teodorescu), vârsta minimă 8 ani, atelier în cadrul căruia copiii își vor transpune în imagini (desene, colaje) poveștile dragi.

 

Luni, ora 17:00 – COPILĂRIE ÎN CULORI (coord. Laura Pumnea), atelier destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani, în care se vor distra transformând materiale reciclabile într-o varietate de obiecte, în diverse forme și culori, pe care le vor putea folosi ca jucării.

 

Luni, ora 18:00 – PUZZLE FACTORY (coord. Adriana Teodorescu), vârsta minimă de participare 8 ani, în care copiii descoperă piesele de puzzle ce construiesc spectacolul în scenă, devenind actorii contextului creat de ei.

 

Marţi, ora 16:30 – PRIMA MEA MARIONETĂ (coord. Andreea Ionescu), atelier dedicat si celor mici si celor mari, vârsta minimă de participare fiind 5 ani, în care descoperim cum ne putem construi de la zero o marionetă, din diverse materiale, și cum îi dăm „viață“.

 

Marţi, ora 17:30 – PĂPUȘI MARI PENTRU CEI MICI (coord. Andreea Ionescu), vârsta minimă de participare 5 ani, atelier care dezvăluie cum construim păpuși inedite, din materiale pe care le avem la îndemână, cu ajutorul cărora ne vom pune imaginația la „lucru“ și vom spune povești frumoase.

 

Miercuri, ora 17:00 – IMPROVIZĂM ȘI NE DISTRĂM (coord. Robert Iovan), atelier pentru copii cu vârste între 5 – 8 ani, ce își propune să îi aducă într-o întâlnire distractivă, care să îi destindă și să îi învețe tainele și beneficiile improvizației la nivelul lor de percepție.

 

Miercuri, ora 17:00 – ÎNVĂȚĂM SĂ NE JUCĂM (coord. Laura Pumnea), atelier pentru copii cu vârsta între 2 – 4 ani, în care cei mici se vor bucura de jocuri educative, vesele și creative.

 

Joi, ora 17:00 – JOC, MAGIE ȘI PĂPUȘĂRIE (coord. Geo Dinescu), pentru copiii cu vârsta între 3 – 6 ani, atelier ce urmăreşte dezvoltarea personalităţii copilului de vârstă mică prin jocuri teatrale și elemente specifice teatrului de păpuși.

 

Joi, ora 18:00 – JOCUL DE-A JOACA (coord. Oana Stancu), pentru copii de minim 9 ani, atelier de improvizație, în care copiii descoperă tainele teatrului.

 

Vineri, ora 17:00 – CONSTRUIM POVEȘTI (coord. Laura Pumnea), atelier pentru copii cu vârsta între 4 – 6 ani, în cadrul căruia ei vor fi creatori de povești și protagoniștii acestora.

 

Vineri, ora 18:00 – REPORTER SPECIAL (coord. Laura Pumnea), vârsta minimă de participare 8 ani, atelier care pune în valoare curiozitatea și creativitatea, libertatea de exprimare și originalitatea, materializate în articole, interviuri, reportaje publicate în Gazeta de teatru.

 

Sâmbătă, ora 14:00 – ÎN FAȚA ȘI ÎN SPATELE CAMEREI (coord. Marin Fagu, Andreea Melinescu), vârsta minimă acceptată 9 ani. Vrei să afli cum trebuie să te comporți în fața camerei sau cum să manevrezi o cameră video?! Te visezi actor, regizor sau operator de film? Totul începe aici! Atât în fața cât și în spatele camerei!

 

Sâmbătă, ora 15:00 – TEATRU DE UMBRE (coord. Marin Fagu), pentru copii și adolescenți, vârsta minimă acceptată 8 ani, un atelier în care se bucură să deslușească tainele construcției și mânuirii figurinelor specifice teatrului de umbre.

 

Sâmbătă, ora 16:00 – DESCOPERIRE PRIN TEATRU (coord. Geo Dinescu),  pentru copii de minim 7 ani, atelier prin care descoperă elementele specifice teatrului, dar și cum să le aplice în viața reală (gestionarea emoției, vorbitul în public, lucruri care îi ajută să își dezvolte încrederea și stima de sine).

 

Atelierele se vor reuni pe scena Teatrului Colibri duminică, 02 iunie 2024.

 

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.416.323 sau pe adresa de e-mail:  atelierecolibri@gmail.com.