Liviu Dragnea a anunțat sprijinul pentru Lia Olguța Vasilescu ca vicepreședinte PSD

342
foto: gazetanoua.ro
foto: gazetanoua.ro
foto: gazetanoua.ro

Prezent la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Olt, care s-a desfăşurat marţi după-amiază, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că la Congresul formaţiunii din 18 octombrie, în cadrul căruia se vor alege vicepreşedinţi, îi va susţine pe Paul Stănescu, preşedintele organizaţiei Olt, şi pe Olguţa Vasilescu, preşedinta organizaţiei municipale Craiova.

„Nu am putut să-l votez pe Paul, aici, pentru că nu sunt membru al organizaţiei Olt, dar vă asigur că – şi-mi asum asta – la Congres voi vota pentru funcţia de vicepreşedinte pe Paul Stănescu şi pe Olguţa Vasilescu.

Sunt sigur că vor apărea nişte critici din interiorul partidului – aţi văzut şi o să tot vedeţi cum scot capul pe la televizor unii care sunt vopsiţi – că influenţez votul prin faptul că spun că îi votez şi îi susţin.

Îmi asum asta. Sunt doi oameni în care cred, doi oameni pe care îi respect, doi oameni care merită să fie vicepreşedinţi la partid şi pe care îi vreau în echipa mea”, a spus Liviu Dragnea conform gazetanoua.ro.

sursa: gazetanoua.ro