Lipsă de fair-play la Pavel Badea. Jignește birjărește în CL Craiova

419
foto: gds.ro
foto: gds.ro
foto: gds.ro

Alegerile locale sunt încă departe și pe Pavel Badea a început să îl lase nervii. Nu se mai poate stăpâni și jignește mârlănește. S-a întâmplat astăzi, în Consiliul Local Craiova.

Pentru că nu a fost de acord ca imobilul în care a funcționat Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Craiova să fie cedat către Spitalul Filantropia, candidatul PNL Pavel Badea, când a rămas fără argumente, a trecut la jigniri.

”Pavel Badea: Mi se pare că acestă clădire pe care o luăm acum în patrimoniu era mult mai potrivită pentru birouri, pentru că cele actuale sunt mult mai practice și pot fi folosite pentru actul medical. Această clădire are culoarele foarte strâmte, nu are grupuri sanitare, nu îndeplinește condițiile minime pentru  a se dăsfășura actul medical în bune condiții.

Lia Olguța Vasilescu: Dați-ne dumneavoastră soluții, unde am putea să mutăm ambulatoriu.

Pavel Badea: Repet, actualele birouri sunt acum în locul unde ar putea să-și desfășoare activitatea ambulatoriul, fără să fie necesare extrem de multe modificări.

Lia Olguța Vasilescu: Ambulatoriul trebuie refăcut în totalitate, a căzut tavanul, clădirea este de la 1800 și ceva, efectiv nu se mai poate folosi. Celor de la ambulatoriu le convine clădirea, deocamdată e singura pe care le-o putem pune la dispoziție.

Lia Olguța Vasilescu l-a interpelat pe Pavel Badea, rugându-l să îi dezvăluie identitatea specialiștilor care au găsit o altă soluție.

Pavel Badea: Curiozitatea, este adevărat, este caracteristică doamnelor, dar ea creează probleme de sănătate.

Lia Olguța Vasilescu: Dar ați spus că aveți specialiști mai buni decât ai noștri, voiam să știm și noi care sunt.

Pavel Badea: Eu am făcut o propunere, acum am dezvoltat această discuție pe subiect, iar eu am răspuns. În cazul în care dumneavoastrp aveți aceste curiozități, trebuie să fiți extrem de atentă să nu vă creeze probleme la sănătate.

Lia Olguța Vasilescu: Mi se pare o chestiune cam nesimțită, mă aștept de la dumneavoastră.

Pavel Badea: Dumneavoastră mă faceți nesimțit pe mine? Nu, cred că nesimțirea este, poate, într-o oarecare măsură, interpretabilă în ambele sensuri, în special că nu se cade să faceți această remarcă public. Dumnevoastră, ca primar al Craiovei, să faceți un consilier nesimțit nu este în regulă.

Lia Olguța Vasilescu: Vă mulțumesc, domnule Badea, dumneavoastră ați făcut primarul nesimțit mai devreme.

Pavel Badea: Vulgaritatea nu este benefică imaginii dumneavoastră și atitudinii pe care o arătați craiovenilor.

Lia Olguța Vasilescu: Vă mulțumesc că aveți grijă de imaginea mea, domnule Badea.

Pavel Badea: Vă rog mult, încercați să nu mai fiți dumneavoastră nesimțita. Mă faceți nesimțit, mă faceți greu de cap. Este a doua oară și nu vă mai permit, vă rog mult, aveți grijă, nu se poate așa ceva, sunt consilier al municipiului Craiova, iar dumneavoastră mă jigniți, nu se face așa ceva.

Lia Olguța Vasilescu: Vă rog să încetați cu jignirile la adresa unei doamne!

Pavel Badea: Vă rog, dumneavoastră m-ați făcut greu de cap și m-ați făcut nesimțit, vă rog să opriți această atitudine nerespectuoasă!

Lia Olguța Vasilescu: V-ați calmat?”, arată lupamea.ro.

Te-ai aștepta ca un fost sportiv, fie el chiar și fotbalist, să să fie fair-play, să aiba cât de cât maniere, și să nu arunce vorbele aiurea, neținând cont de faptul că se află într-o ședință a Consiliului Local Craiova, în calitate de consilier local, și că primarul este o doamnă.

Pavel Badea nu este la prima ieșire de acest fel, el jignind și colegii din presă care nu sunt de acord cu el.