Liderul senatorilor liberali, Puiu Hașotti, îi dă peste mâini lui Mircea Geoană

610

În ultimele zile, senatorul Mircea Geoană nu prididește să tot anunțe ce partid frumos și curat va face el cu Marian Vanghelie, cu parlamentari din PSD și cum va guverna țara împreună cu noul PNL.

Până astăzi, liberalii nu i-au răspuns lui Mircea Geoană, însă azi, liderul senatorilor liberali de la Senat, Puiu Hașotti, a declarat că nu prea ar fi de acord cu o alianță între noul PSD și noul PNL, dând de înțeles că fostul pesedist se cam bagă în seamă pentru o nouă guvernare.

”Eu cred că se poate discuta de schimbarea Guvernului şi în funcţie de ce se întâmplă în PSD. Eu parcă nu aş fi chiar de acord cu domnul Mircea Geoană care vorbeşte despre o alianţă între noul PNL şi noul PSD, noul PSD care este mai mult sau mai puţin o iluzie. Noi trebuie să vedem şi ce se întâmplă cu PSD-ul, pentru că personal şi acum subliniez încă o dată, personal, nu sunt de acord cu migraţia politică, o migraţie care să schimbe raportul de forţe în Parlament. Pot fi de acord ca un Guvern să cadă inclusiv cu voturile partidului care se află atunci la guvernare. Din punctul meu de vedere, asta nu înseamnă însă că Partidul Naţional Liberal intenţionează să guverneze într-o alianţă cu altcineva, un nou PSD sau cu un vechi PSD. Dacă va cădea Guvernul, e bun căzut, dar nu în urma unei migraţii politice, nu în urma trecerii parlamentarilor PSD la PNL, de exemplu sau UNPR la PNL. Aici, personal, nu sunt de acord, dar sigur, nu hotărăsc numai eu” a declarat, la RFI, Puiu Haşotti, liderul senatorilor liberali.

Replica lui Puiu Hoșitti vine după ce Mircea Geoană a început deja să le dea indicații celor de la P NL ce trebuie să facă și cine ce funcții trebuie să ocupe.