Lia Olguța Vasilescu vizită de lucru în Parcul ”Nicolae Romanescu”

0
299

olguta vasilescu parc romanescuPrimarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a fost astăzi, 09 aprilie 2016, într-o vizită de lucru în Parcul ”Nicolae Romanescu”, însoțită de viceprimarul Mihail Genoiu. 

”Astăzi am vizitat șantierul din Parcul Nicolae Romanescu. Introducerea țevilor de apă și canalizare este aproape de finalizare. Au început să pună bordurile de granit cioplit și bucățile de granit pe alei.

Stâlpii de iluminat sunt așezați la distanta de 22 metri unul de celalalt, iar din 6 în 6 stâlpi mai apare printre ei câte unul cu camera de luat vederi, conform proiectului, care nu ține cont de aliniament sau de distanța față de ceilalți ci doar de unghiul camerei. Se lucrează și la podețe.

În doua luni parcul va fi foarte frumos, așa cum începe să fie și Grădina Botanică după ce a preluat-o primăria. Aveți răbdare și veți vedea ce frumos va ieși!”, a scris pe o rețea de socializare primarul Lia Olguța Vasilescu.

Tot astăzi, primarul Craiovei a vizitat parcarea subterană: ”Am vizitat parcarea subterană care este aproape de recepția finală. S-a refăcut izolația unde era necesar, a început să încolțească gazonul, copăceii s-au prins și au fost plantate și primele fire de iederă care au rostul de a îmbrăca în verde toate zidurile aflate acum la vedere, urmând să arate ca o grădină suspendată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.