Lia Olguța Vasilescu replică pentru Gust: NICIODATĂ nu am atacat partidul din care făcusem parte sau vreunul dintre colegi, deși din cauza unora părăseam partidul

389

După ce ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a prezentat, astăzi, 13 ianuarie 2015, lista proiectelor prioritare din infrastructura rutieră pentru următorii 10 ani, deputatul Florentin Gust, a postat pe Facebook următorul meaaj:

”Minciună de campanie!

Se pare că din nou Craiova nu este prinsă în schema de autostrăzi,deși am primit toate asigurările de la premierul Ponta că autostrada Pitești-Craiova este o prioritate pentru Guvernul Ponta. Acum se dovedește că a fost minciună de campanie pe care noi toți parlamentarii din Oltenia am spus-o, având garanția de la premierul Ponta că este o prioritate acest proiect! Concluzia: autostrada vitală pentru Oltenia nu a fost decât o minciună de campanie!

Replica a venit din partea vicepreședintelui PSD, primarul Lia Olguța Vasilescu:

”Când am plecat din PRM, i-am trimis o scrisoare liderului, în care am explicat motivele și i-am mulțumit pentru sprijinul acordat în viața politică. NICIODATĂ nu am atacat partidul din care făcusem parte sau vreunul dintre colegi, deși din cauza unora părăseam partidul. De ce trebuie unii, care vor să plece din cauză de naş, de cauze nobile, de frustrare sau din orice alt motiv, să arunce cu rahat în ventilator ca să își anunțe plecarea?”.