Lia Olguta Vasilescu: Proiectul de aducțiune a firului II Isvarna – Craiova este în curs de implementare, atât în județul Gorj, cât și pe traseu, până la Craiova.

334

Proiectul de aducțiune a firului II Isvarna – Craiova este în curs de implementare, atât în județul Gorj, cât și pe traseu, până la Craiova.

În județul Gorj, cele mai importante lucrări sunt în desfășurare atât la stația de captare de la Isvarna, cât și la extinderea conductei de aducțiune.

La Isvarna, lucrările prevăd reabilitarea stației de clorinare (amenajare incintă și împrejurimi), dar și reparații la clădirea administrativă (refacere termo, hidroizolație, refacere tencuieli, instalații sanitare și termice, achiziție centrală electrică). Până în acest moment, progresul fizic este de 35%.

În ceea ce privește conducta propriu-zisă, lucrările prevăd reabilitări și extinderi care, până în prezent, se apropie de 50% din totalul prevăzut în contract pe suprafața a mai multe unități teritoriale, respectiv Tismana, Godinești și Câlnic.

Lia Olguta Vasilescu 

primar Municipiul Craiova