Lia Olguta Vasilescu: NU EXISTA VREO LEGE care sa interzica chioscurile!

519

”Si-a facut curaj si prefectul de Dolj si a iesit sa dea un interviu de ce nu functioneaza chioscurile la Craiova: ca sunt pe domeniul public, ca nu au aviz DSV si de la Politia Economica.

Ma inchin de cand l-am auzit! Ce treaba are Politia Economica si de cand da ea avize? Majoritatea comerciantilor AU aviz DSV, ca au apucat sa ia pana sa dea el ordin sa se inchida tot, iar comunicatul ca nu au apa si canalizare e perfect mincinos dupa cum se poate vedea si in filmulete.

Si, da, sunt pe domeniul public. LEGAL! Cu acord de la primarie. Ca orice chiosc care este in Craiova sau oriunde in Romania. Si NU EXISTA VREO LEGE care sa interzica chioscurile! NU E TARG! Sunt chioscuri autorizate care, majoritatea, nu au nevoie de vreun aviz, ca vand globuri, caciuli, produse de artizanat etc.

Este un abuz care continua si la aceasta ora, zeci de politisti pazind zona ca sa nu se deschida casutele si, mai nou, sa nu se lipeasca vreun afis contra guvernului de comercianti. „Sa traiti, nu mai e niciun afis lipit pe chioscuri!” Va suna cunoscut, domnule prefect?” –  Lia Olguta Vasilescu, primar municipiul Craiova.