Lia Olguţa Vasilescu mulţumită de stadiul lucrărilor în centrul istoric

425
olguta vasilescu in centrul vechiCei 500 de muncitori care lucrează în centrul istoric au fost vizitaţi de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu. Însoţită de Radu Preda, noul city manager al oraşului, primăriţa s-a declarat încântată de stadiul lucrărilor.
 
Lucrarea este în grafic, mai sunt două luni de lucru, acum au intrat pe Plopşor şi mai sunt de pus în funcţiune fântânile arteziene, de placat cu lemn bâncuţele şi, de asemenea, statuile la care se lucrează.
O să fie cinci statui din perioada interbelică, plasate în diverse colţuri ale centrului vechi.
Suntem foarte mulţumiţi de cum derulează lucrările la centrul vechi, în luna aprilie, aşa cum s-a spus putem să dăm drumul la centrul vechi şi, aş mai avea o singură problemă cu coşurile de gunoi care trebuie să aibă aplicat, iar asta urmează să discutăm cu cei de la RAADPFL sau cu constructorul, să vedem cine poate să le aplice să punem o mică scrumieră pentru stingerea ţigărilor, pentru că e păcat să se arunce pe jos. Am văzut astăzi că deja au început să arunce pe jos şi e păcat”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.