Lia Olguța Vasilescu: Mergem mai departe. Când intri într-un mandat de politician trebuie să te aştepti la orice

0
237

lia olguta vasilescu alegeri ofsd craiovaPrimarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a ajuns în această seară acasă, la Craiova, unde a oferit o declarație colegilor din presă care o așteptau.

”Vreau să le mulţumesc tuturor care au fost alături de mine în aceste zile. Am putut să văd pentru că am avut televizor în cameră. I-am simţit pe foarte mulţi apropiaţi de mine. Eu cred că administraţia locală a intrat deja într-o altă eră cu procesul meu. Patru ani le-am spus angajaţilor următorul lucru: nu puneţi mâna pe bani şi niciodată să nu luaţi mită pentru că altceva nu are ce să se întâmple. Eu nu am pus mâna pe bani, însă cu toate acestea sunt nişte acuzaţii la adresa mea. Nici nu ştiu ce mai pot primarii să mai facă şi ce mai pot să promită în campania electorală pentru că suntem într-o altă eră”, a spus primarul Craiovei conform craiovaforum.ro.

“E o perioadă meritată pentru mine din punct de vedere al familiei. Vreau să o peterec alături de copilul meu. Eu îmi luasem oricum două săptămâni concediu pentru campania electorală, dar acum am o lună pentru familia mea. Nu am niciun stres şi am un principiu în viaţă: tot ce nu te omoară te întăreşte, aşa că mergem mai departe”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

„Să ştiţi că m-am simţit bine, iar condiţiile nu sunt dramatice aşa cum se spune. Am fost foarte bine primită de toată lumea şi am stat în cameră cu două doamne. Nu pot să spun că ceva m-a deranjat acolo. Eu îmi doresc să fac altceva în viaţă, dar nu a fost o experienţă tragică. Când intri într-un mandate de politician trebuie să te aştepti la orice”, a încheiat Lia Olguța Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.