Lia Olguța Vasilescu la deschiderea anului școlar, la C.N. ”Frații Buzești”: Primăria Craiova de 3 ani premiază performanţa

358
olguta vasilescu cn buzesti
foto: micapi.ro

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a deschis anul școlar la Colegiul Național ”Frații Buzești”.

Aceasta i-a felicitat pe profesori pentru rezultatele obținute cu elevii și i-a asigurat de sprijin în continuare din partea Primăriei Craiova:

”De la anul o să vin în această instituţie ca şi mămică de bobocel de clasă pregătitoare. Aş vrea să le mulţumesc cadrelor didactice pentru ceea ce au făcut, astfel încât acest liceu să fie pe locul I şi la admitere şi la bacalaureat şi să îi asigur în continuare de sprijinul Primăriei Municipiului Craiova care, de 3 ani, premiază performanţa. Nu mai puţin de 35% din elevii care studiază în Craiova primesc burse de la municipalitate şi, de asemenea, am premiat în fiecare an elevii olimpici, profesorii lor şi de anul acesta, vom premia inclusiv elevii care vor lua nota 10 la bacalaureat sau au luat deja în anul trecut. Mult succes în noul an şcolar şi încă odată vă asigur că suntem alături de dumneavoastră”.

Directorul Colegiului, Zamfirică Petrescu, i-a mulțumit edilului pentru investițiile care au fost făcute în lăcașul de învățământ:

”Vă mulţumesc pentru ajutorul acordat pentru modernizarea şi reparaţiile necesare începerii noului an şcolar, la acoperiş şi sălile de clasă”.

„Avem încredera că noul an şcolar va fi mai bun decât cel care s-a încheiat, dar poate reprezenta şi un moment al bilanţului. În numele Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, vă felicit pe toţi pentru că reuşiţi să menţineţi această şcoală pe cea mai înaltă dreaptă reprezentativă a unităţilor de învăţământ”, a conchis Nicuşor Cotescu, inspector școlar adjunct.