Lia Olguța Vasilescu: Ieri am semnat autorizaţia de construcţie pentru noul spital municipal

0
392
foto: lupamea.ro

autorizatie2Sună a publicitate electorală, dar este doar adevărul. Lia Olguța Vasilescu s-a zbătut și rezultatele nu au întârziat să apară. La Craiova se va construi un spital nou, pe scheletul construcției din curtea Spitalului de Boli Infecţioase.

Astăzi, Lia Olguța Vasilescu a anunțat că a semnat autorizația de construcție:

“Ieri am semnat autorizaţia de construcţie pentru noul spital municipal. Am intrat în linie dreaptă cu spitalul, în sensul că două săptămâni are timp firma ca să îşi organizeze şantierul şi după poate să înceapă construcţia noului spital municipal. Acestă construcţie se desfăşoară pe scheletul care este în curtea Spitalului de Boli Infecţioase. O mare parte din construcţie este deja realizată.

Noi aşteptăm ca până la sfârşitul acestui an să avem un spital municipal nou, cu tot ceea ce presupune el. Celelalte vor intra într-un spital nou. Este finalizată licitaţia. Banii sunt prinşi în bugetul de anul acesta. S-a semnat autorizaţia de construţie, deci spitalul municipal poate să înceapă să fie construit. Spitalele noastre arată la standarde europene”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.