Lia Olguța Vasilescu despre arestarea șefului ANI: Mi-a făcut plângere doar fiindcă atacasem „draga de ANI”

296

olguta-vasilescuȘeful ANI, Horia Georgescu, a fost reținut de DNA pentru 24 de ore, fiind cercetat cu privire la săvârșirea a 3 infracțiuni de abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave.

Primarul Craiovei a comentat reținerea acestuia puțin ironic, spunând că ”integritatea nu poate fi pusă în cîtușe”.

”Eu protestez energic față de reținerea lui Horia Georgescu! Nu se pot pune cătușe integrității! Să sufere draga de ANI, a doamnei Macovei… Întreaga planeta se va revolta…”, a scris primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe o rețea de o socializare.

Într-o altă postare, edilul Craiovei spune că nu se bucură de răul nimănui, dar că acest individ a nenorocit ”o armată de primari”, iar pe ea a hărțuit-o doi ani de zile ca să afle că nu a încălcat legea:

Lia Olguta Vasilescu Nu mă bucur de răul nimănui dar nenea ăsta m-a târât 2 ani prin procese ca să afle că n-am luat un cap de ață. Și mi-a făcut plângere doar fiindcă atacasem „draga de ANI” . A nenorocit o armată de primari cu o lege imbecilă care interzice primarilor să fie în consiliile de administrație deși nu sunt remunerați, dar aceștia pot numi acolo pe oricine”.