Lia Olguța Vasilescu: CS Universitatea Craiova este o clonă… clona Craiovei Maxima

0

csu stema”Deci, precum vă spuneam, CS Universitatea Craiova este o clonă… clona Craiovei Maxima. Tribunalul București a dat o decizie de bun simț. Palmaresul, însemnele, culorile aparțin Clubului Sportiv al Ministerului Educației, pentru că, logic, Universitatea din Craiova (instituție de învățământ de drept public) aparține de Ministerul Educației.

Nu putea fi nici clubul lui Mititelu, nici al lui Badea, nici al Olguței. Până aici e clar? Istoria Clubului Sportiv al instituției de învățământ, nu putea fi revendicată de nicio familie moștenitoare, pentru că instituția Universitatea din Craiova există și a avut secții sportive pe toată durata existenței ei, iar din 2013 și-a redeschis secția de fotbal, pe care o închisese imediat după revoluție, fără a da cuiva vreun act că cedează palmaresul.

Ceea ce spun din 2013, și pentru asta m-am ales cu câțiva dușmani de moarte și niște plângeri penale, a confirmat-o instanța. CS ESTE UNIVERSITATEA CRAIOVA! Cineva spunea azi: „E absurd să spui că Universitatea Craiova nu a existat din 1992 până în 2013”. Ba nu e deloc! Universitatea din Craiova și-a redeschis secția de fotbal în 2013. Au înțeles asta și comentatorii de la DIGI și ceilalți din presa sportivă națională?

PS. Cine știe că a luat cupele câștigate de Universitatea Craiova de-a lungul existenței ei, din ’48 și până în ’94, ar face bine să le aducă la Primărie! Vrem să facem un muzeu al echipei în interiorul noului stadion”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe o rețea de socializare, după ce s-a aflat decizia Tribunalului București. .