Lia Olguța Vasilescu: Ce mai pot inventa? Doar că sunt extraterestră, că în rest le-am auzit pe toate

384


olgutavasilescu2Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a acordat un interviu cotidianului Cuvântul Libertății, în care a vorbit despre anul 2015, despre proiectele finalizate până în acest moment, despre cele în desfășurare, dar și despre șantierele care vor fi deschise anul viitor.

În același interviu din Cuvântul Libertății, Lia Olguța Vasilescu a vorbit despre absorbția fondurilor europene, despre ”pierderile” pe care Primăria Craiova le-a avut și care este valoarea reală a acestora.

Lia Olguța Vasilescu a răspuns și zvonurilor care sunt lansate pe piața cu privire la insolventa sau lipsa investitorilor la CSU Craiova, asigurând iubitorii de fotbal că echipa va fi în continuare susținută financiar și nu cu bani de la bugetul local.

”Redactor CVL: Sunt tot felul de zvonuri legate de faptul că nu s-ar mai continua cu acelaşi investitor la CSU. Ce le transmiteţi suporterilor?

 Lia Olguța Vasilescu: Le transmit că echipa va fi finanţată şi anul viitor şi nu de la bugetul local, ci tot de un investitor. Mai multe detalii voi oferi în ianuarie. Important este că nu rămân niciodată fără soluţii”.

Despre anul electoral 2016, Lia Olguța Vasilescu a spus că nu va fi unul diferit de ceilalți ai mandatului, când nu a intrat în vacanță pentru că nu au fost alegeri. Tot mandatul a fost o permanentă campanie electorală, pentru că primarul trebuie să onoreze promisiunile din programul politic propus.

Nu o mai miră nimic și nu o mai surprinde nimic. A auzit de toate la adresa domniei sale. Nu a fost menajată: ”Ce mai pot inventa? Doar că sunt extraterestră, că în rest le-am auzit pe toate”.

”Eu sunt în campanie electorală de 3 ani şi jumătate. Nu am avut pauze de lucru pe motiv că nu e an electoral. Pentru mine va fi la fel. Și pentru cârcotaşii care, pe tot parcursul mandatului, doar au criticat, dar nu au venit niciodată să ajute sau să dea soluţii, va fi la fel. În rest, m-am obişnuit cu zvonistica mizerabilă şi mincinoasă la adresa mea. Au ajuns până acolo încât să mintă că am ajuns în comă alcoolică la spital, doar ca să îmi strice imaginea. Ce mai pot inventa? Doar că sunt extraterestră, că în rest le-am auzit pe toate”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu pentru Cuvântul Libertății.