Lia Olguța Vasilescu: ”Ce m-a deranjat este fraza aceea că s-a deschis război cu statul paralel. Cred că toți ne-am asumat să terminăm cu abuzurile”

0
534

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat la Antena 3, emisiunea Sinteza Zilei, că a fost deranjată de scrisoarea celor trei pesediști și că i se pare normal ca lucrurile să fie discutate în interiorul partidului. 

Ministrul social-democrat a mai spus că supriza cea mai amre a fost că în scrisoare se spune că trebuie încheiată lupta împotriva abuzurilor:

”Ce m-a deranjat este fraza aceea că s-a deschis război cu statul paralel. Cred că toți ne-am asumat să terminăm cu abuzurile. Cei care nu au trecut prin ce am trecut eu nici nu prea au cum să înțeleagă acest lucru pentru că nici eu nu am crezut că te poți trezi cu cătușe la mâini și nu le doresc nici măcar dușmanilor mei să treacă prin ce am trecut eu.

Cred că membrii și simpatizanții PSD vor să contine lupte această luptă contra abuzurilor, nu să ia o pauză până ne împăcăm noi cu cei care ne-au abuzat și mai vedem după. Și cred că de la cel mai mic până la cel mai mare trebuie să ne gândim la ce avem de făcut mai departe”, a delcarat Lia Olguța Vasilescu.

Tot bizar i s-a părut liderului PSD scorul din sondaje prezentat de Stănescu, Firea și Țuțuianu:

„Eu reprezint în Parlament un județ care a adus cel mai mare număr de voturi pentru PSD la ultimele patru cicluri de alegeri. În acest moment, pe sondajul care a fost comandat de noi, partidul are 57%. (…)

Mie mi-e foarte greu să cred că sunt județe unde 10-15% ca să se ajungă la acel scor electoral care este dat în scrisoare ca fiind real”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.