Lia Olguța Vasilescu a făcut o vizită de lucru în Gorj, pentru proiectul ”Izvarna, firul II”

747

vizita de lucru gorjPrimarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a făcut o vizită primarilor din localitățile din județul Gorj, pe unde va trece conducta de Izvarna, firul II, și care va alimenta Craiova cu apă.

Vizita a avut un rol foarte important, pentru că proiectul se află într-o etapă importantă. Proprietarii pe ale căror terenuri va trece conducta trebuie să își dea acceptul.

Edili din cele nouă localităși vizitate au promis primarului Craiovei că se vor implica și vor da o mână de ajutor pentru implementarea cu succes a acestui proiect.

”Vizită în județul Gorj, la primarii din localitățile pe unde va trece conducta de la Izvarna, firul II, care va alimenta Craiova cu apă pură de izvor.

Investiția, în valoare de 123 milioane euro, este cea mai mare din Europa de est, pentru aducțiuni de apă. Și a fost obținută de Craiova pe vremea guvernului Ponta, urmând ca alimentarea să fie funcțională din 2018.

Acum parcurgem cea mai grea etapă. Cetățenii pe ale căror terenuri va trece conducta trebuie să își dea acceptul.

I-am rugat pe primarii celor nouă unități administrativ teritoriale din Gorj să se implice și să ne ajute. Promisiunea lor a fost fermă că da”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.