Lia Olguța Vasilescu a făcut marele anunț în emisiunea lui Ciutacu

0
220

olgutavasilescu2Lia Olguța Vasilescu rămâne o persoană puternică și nu cedează la presiuni. Într-o intervenție telefonică la RTV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Lia Olguța Vasilescu a anunțat că va candida pentru încă un mandat de primar, și că se va întoarce la Primăria Craiova.

”Voi candida la Primăria Craiovei. Nu am vrut să cad psihic sau să mă apuc să fac denunţuri, pentru că am ştiut că sunt nevinovată şi sper din toată inima ca şi instanţa finală să decidă acest lucru, aşa cum s-a întâmplat astăzi. (…) ‘Dacă toată lumea se ascunde în munţi, nu ştiu unde ajungem. (…) Un prieten mi-a spus ieri, când i-am spus că vreau să candidez la Primăria Craiova chiar şi din postura de independent, dacă partidul găseşte un alt candidat, că sunt nebună. Probabil. Dar eu cred că trebuie să mai fie şi astfel de oameni în România, chiar dacă se spun tot felul de lucruri despre ei”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

În toată această perioadă, foarte grea, pentru ea și familia ei, Lia Olguța Vasilescu a arătat că este o persoană demnă și puternică, și acolo unde bărbații ieșeau acoperindu-și fața, ea a ieșit cu capul sus, știind că este nevinovată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.