LAL PSD Dolj s-a întrunit să discute despre alegerile din 2016. Claudiu Manda: Pregătim, cu discernământ, calm și seriozitate anul electoral viitor

403

lal psd doljVineri, 11 septembrie 2015, în comuna Ișalnița, a avut loc Liga Aleșilor Locali PSD Dolj. Evenimentul s-a desfășurat în prezența membrilor BPJ, a primarilor, viceprimarilor sau președinților de organizații, acolo unde a fost cazul, a consilierilor județeni și municipali.

Pe ordinea de zi au fost chestiuni legate de organizare, de pregătirea anului electoral 2016 și alegerea Biroului Executiv Județean al LAL PSD Dolj.

”Ne-am întâlnit cu aleșii noștri locali ca să discutăm unele chestiuni legate de viața internă a partidului, de agenda pentru perioada următoare, acțiunile la care vom participa și întâlnirile pe care le vom avea până la sfârșitul anului 2015.

Este o perioadă în care ne gândim și pregătim, cu discernământ, cu calm și seriozitate anul electoral 2016, pentru a ne atinge obiectivul propus, să câștigăm peste 90 de primari.

În ceea ce privește funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali, la noi lucrurile sunt foarte simple. Am spus la începutul mandatului de președinte al PSD Dolj că vom premia performanța. Primarul comunei Pleșoi, Ion Ionescu, a fost pe locul 3 la alegerile europarlamentare din anul 2014, și pe primul loc în cele două tururi de scrutin la prezidențiale. În consecință colegii l-au votat președinte. Va face parte din BPJ și va fi reprezentantul aleșilor locali”, a declarat președintele PSD Dolj Claudiu Manda.

 

BIROUL EXECUTIV JUDEȚEAN

Nr. Crt Funcția Nume si Prenume Funcția administrativă Localitatea
1. Președinte Ionescu Ion Primar Pleșoi
2. Secretar Executiv Dașoveanu Dan Viceprimar Craiova
3. Vicepreședinte Drăgoi Nicolae Primar Dăbuleni
4. Vicepreședinte Popa Nicolae Primar Segarcea
5. Vicepreședinte Dobrescu Constantin Primar Vârtop
6. Vicepreședinte Osiac Săndică Primar Seaca de Pădure
7. Membru BEx. Manciu Dorin Consilier Local municipal Băilești
8. Membru BEx. Stăncioi Nicolae Primar Filiași
9. Membru BEx. Guță Mircea Primar Calafat
10. Membru BEx. Ionele Gheorghe Primar Bechet
11. Membru BEx. Vasîlca Ștefan Primar Carpen
12. Membru BEx. Duță Marin Primar Cetate
13. Membru BEx. Vancea Primar Caraula
14. Membru BEx. Bană Constantin Primar Galiciuica
15. Membru BEx. Tache Constantin Primar Ghidici
16. Membru BEx. Roșiu Valentin Primar Amărăștii de Sus
17. Membru BEx. Oprescu Gheorghe Primar Ostroveni

Biroul de presă al PSD Dolj