La volan cu o alcoolemie peste limita legală

0
politia craiova (1)În noaptea de 06/07.04.2017, ora 00:545, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei Filiaşi s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe D.E. 70, în afara localităţii Răcarii de Sus, pe sensul de mers către Craiova, se află un autotractor cu roţile din partea dreaptă în şanţul de colectare a apelor pluviale.
Din discuţiile purtate cu conducătorul auto B.VASILICĂ, 49 de ani, din Craiova, poliţiştii au constatat că acesta prezenta halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, ce a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Autotractorul era încărcat cu 22,3 tone grâu și urmează să fie repuse pe carosabil de către reprezentanţii societăţii deţinătoare în cursul zilei de astăzi, 07.04.2017.
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea  a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.