La Sadova un penal cu decizie de la instanta, Alin Birsanu, garanteaza pentru candidatul second hand Lazar Horatiu

0
496

Cu o condamnare la activ, penal cu acte in regula, si cu o decizie de respingere a candidaturi la Primaria Sadova din partea Tribunalului Dolj, PNL Dolj il tine in continuare pe Alin Birsanu in functia de presedinte al PNL Sadova.

Mai mult decat atat, candidatul second hand al PNL Sadova, Horatiu Lazar, il ia pe materialele electorale pe penalul Alin Birsanu drept garant. Liberalii una spun la televizor, alta fac in realitate. Minciuna si manipulare doar pentru a ajunge la putere.

Reamintim decizia Tribunalului Dolj:

07.06.2021
Ora estimata: 15:00
Complet: C1A
Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă sentinţa civilă apelată, în sensul că admite contestaţia. Dispune anularea Hotărârii nr. 1 din 02.06.2021 emisă de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 91 Sadova prin care a fost admisă propunerea de candidatură la funcţia de primar al Comunei Sadova a intimatului Bîrsanu Alin Mihăiţă din partea Partidului Naţional Liberal. Respinge candidatura intimatului Bîrsanu Alin Mihăiţă din partea Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al Comunei Sadova. Definitivă.
Document: Hotarâre  1369/2021  07.06.2021

Si pentru cei care nu cred ca alin birsanu este un penal cu acte in regula ii rugam sa cerceteze urmatoarele:

Reamintim că Bîrsanu Alin Mihăiţă a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova, în octombrie 2020, la 3 ani de închisoare, cu suspendarea condiționată a pedepsei pe un termen de încercare de 5 ani, într-un dosar de ucidere din culpă.

La vremea respectivă, Mihăiță Bîrsanu era consilier local al PNL în comuna doljeană Sadova, iar condamnarea respectivă era, din punct de vedere legal, incompatibilă cu această calitate a sa. Constatarea era oficializată, în decembrie 2020, printr-un ordin al prefectului județului Dolj: „Având în vedere sentința penală […] definitivă prin Decizia penală nr. 1278/28.10.2020 a Curții de Apel Craiova […], se constată încetarea de drept înainte de termen a mandatului de consilier local al comunei Sadova al domnului Bîrsanu Alin Mihăiță“.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.