La Sadova, disperati, Bîrsanu și Lazar isi folosesc copiii minori in campania electorala

2402

Se spune ca in politica totul e permis. Dar cand un candidat  isi foloseste copiii in campanie electorala trece o limita a moralitatii si arata ca pentru putere este in stare de orice.

La Sadova, Alin Bîrsanu, presedintele penal al PNL, si Lazar Horatiu, candidatul second hand la Primarie au postat pe Facebook poze cu copiii, de cativa anisori, imbracati in tricouri  galbene, care afiseza pe niste hartii mesaje de sustinere electorala.

Gestul este unul descalificant, si arata disperarea celor doi penelisti si de ce sunt in stare numai sa castige alegerile locale partiale, din 27 iunie.

Cei doi, prin faptele lor, nu fac decat sa confirme zvonurile aparute, despre multi bani imprumutati si despre lucrari promise catre anumite firme.

Din pacate, cu ghilimelele de rigoare, pentru penalul Alin Bîrsanu, Horatiu Lazar a afirmat catre mai multi apropiati ca primul doar viseaza ca va fi marioneta lui si ca dupa alegeri, daca va iesi primar, isi doreste sa devina presedintele PNL Sadova, conjunctura fiindu-i favorabila, si asa va scapa de Bîrsanu.

Pe de alta parte, Bîrsanu spune peste tot ca are parghii de control la Horatiu Lazar si ca va conduce Primaria Sadova dupa bunul plac.