La juniorii de la CSJ Știința U Craiova a venit Mos Craciun

428

csj stiintaMoș Crăciun s-a întâlnit ieri, 15 decembrie 2015, cu tinerii fotbaliști craioveni de la CSJ Știința.

Juniorii au primit cadouri și s-au bucurat de eveniment organizat de CSJ Știința U Craiova și CS Craiova sub patronajul Consiliului Județean Dolj.

De la manifestări nu au lipsit colindătorii de la Liceul de Artă ”Marin Sorescu” din Craiova, fostele glorii ale Craiovei Maxima și liderii fotbalului craiovean.

„A devenit o tradiție să oferim cadouri juniorilor noștri. E un lucru pe care îl facem cu cea mai mare plăcere, Așa cum la finalul fiecărui an se face un anumit bilanț, așa și nouă ne place să premiem copiii care fac performanțe, ne place să le aducem bucurie prin venirea Moșului alb-albastru. Cred că săptămâna aceasta, dacă nu următoarea, va fi făcută recepția la baza sportivă de la Aeroport, Centrul de Agrement unde apar în peisajul fotbalistic craiovean, doljean și, de ce nu, din Oltenia, două terenuri extraordinar de bune, de nivel UEFA, de două stele, unul de iarbă și unul sintetic. Pe lângă acestea vor fi și două terenuri mici, care pot să deservească grupelor de copii de până în 7-8 ani“, a spus Bogdan Pâncu, directorul CSJ Știința U Craiova.