Jurnaliști în competiție de tir de ziua Poliției Române

0
373

WhatsApp Image 2018-03-21 at 14.25.39 (1)Astăzi, în contextul manifestărilor organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliției Române, am avut plăcerea de a-i găzdui pe reprezentanții instituțiilor media din Craiova într-o competiție amicală sub egida CUPA PRESEI LA TIR.

Întrecerea s-a desfășurat în poligonul de tir de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și s-a derulat cu suportul și sub stricta supraveghere a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Competiția dintre doamne și domnișoare a fost extrem de pasionantă și a stat sub semnul imprevizibilului până la ultimul foc de armă, câștigătoare fiind:

Locul I – Carmina Vlad – Tele U Craiova – 27 de puncte

Locul II – Ionelia Nucă – Lupa – 26 de puncte

Locul III – Raluca Mirea – Tele U Craiova – 25 de puncte

 

În schimb, domnii prezenți la competiție ne-au surprins deosebit de plăcut cu siguranța și precizia cu care au manevrat pistoalele, rezultatele obținute fiind de nivelul unor trăgători experimentați:

Locul I – Ștefan Stănescu – Prima TV – 48 de puncte

Locul II – Sandu Lucian – Jurnalul Olteniei – 46 de puncte

Locul III – Andrei Ursu – ProMedia Studio – 45 de puncte

 

Premierea câștigătorilor a fost efectuată de dl. comisar șef de poliție dr. Constantin Nicolescu, șeful IPJ Dolj, care i-a felicitat pe toți participanții, le-a mulțumit pentru faptul că ne-au onorat cu prezența la această competiție, precum și pentru colaborarea foarte bună dintre IPJ Dolj și toți reprezentanții mass media din județul Dolj.

Profitând de această ocazie, dl. inspector șef l-a prezentat pe noul purtător de cuvânt al Inspectoratului, inspector principal Cosmin Grădinaru, absolvent al Academiei de Poliție „A.I.  Cuza” București, promoție 2010, care a fost întâmpinat cu felicitări și încurajări din partea celor prezenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.