Juniorul Universității, Vladimir Screciu, convocat la Naționala U16 a României

0
287

screciuJuniorul Universității devine o prezență constantă la Naționala U16 a României.

În perioada 11-17 martie, echipa națională a României U16 are programat un stagiu de pregătire. În cadrul acestui, tricolorii vor disputa două jocuri de verificare în compania formației similare a Italiei.

Partidele test România – Italia se vor disputa la datele de 15.03.2016, ora 16:00, și 17.03.2016, ora 10:00, la Mogoșoaia. Pentru aceste jocuri a fost solicitat juniorul Universității Craiova Vladimir Screciu.

„Sunt onorat că voi juca din nou sub tricolor. Mă așteptam să primesc convocarea, având în vedere evoluțiile mele la Turneul din Turcia, unul extrem de dificil. Acolo am întâlnit trei echipe de top: America, Belgia și Grecia. Primul meci cu America mi s-a părut cel mai greu din viața mea, chiar dacă am câștigat cu 1-0.

După a urmat întâlnirea cu Belgia, un adversar la fel de bătăios, pe care l-am egalat în ultimul minut. Din păcate ne-am relaxat la ultimul meci, cu Grecia, și am fost învinși. Cam asta e istoria partidelor mele la națională. Va fi cea de-a patra convocare pentru meciurile internaționale. Voi face tot ce îmi stă în putere să reprezint cu mândrie Universitatea Craiova“, a spus Screciu pentru site-ul oficial al clubului.

sursa: csuc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.