ISU Mehedinţi: 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐢, 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫

0
45
Astăzi, 𝟎𝟓 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 , 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐈𝐒𝐔 𝐌𝐞𝐡𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐢 s-au aflat în mijlocul micuților, de data aceasta la școala de vară GoldenLand.
Peste 15 copii din cadrul atelierelor GoldenLand s-au bucurat de vizita pompierilor mehedințeni și au avut ocazia să participe la o prezentare a tehnicii de intervenție și a accesoriilor din dotare, dar și la o demonstrație de folosire a pistolului de refulare a apei.
Pompierii le-au povestit cum decurge o zi din viața unui salvator și ce pași urmează când aud alarma de incendiu, în timp ce micuții au fost încântați să “testeze” echipamentele acestora și să urce în cabina autospecialei de intervenție.
Momentul preferat al copiilor a fost “punerea în practică”, când aceștia au mânuit pistolul de refulare a apei și s-au simțit pompieri adevărați.
La acțiune au participat și pompieri din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților care le-au prezentat copiilor reguli și măsuri de urmat în situația producerii unor incendii, fiindu-le distribuite materiale informative alese special pentru ei.
Cei mici au fost entuziasmați și bucuroși de această experiență inedită și au promis că vor ține cont de sfaturile pompierilor pentru a evita pericolele la care se pot expune din neatenţie sau din joacă.
Acțiunile educative în domeniul situațiilor de urgență desfășurate de salvatori, sunt menite să le aducă în atenție copiilor misiunile îndeplinite de pompierii profesioniști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.