IȘALNIȚA: Încep lucrările la ”Sala de sport cu tribună 180 locuri”, în valoare de 3.500.000 lei

457

cni isalnitaPrimăria Ișalnița a primit autorizație de construcție de la Compania Națională de Investiții pentru executarea lucrărilor de construcții la obiectivul de investiții ”Sala de sport cu tribună 180 locuri – comuna Ișalnița, județul Dolj”, în valoare de 3.500.000 lei.

Lucrările de construcție autorizate vor începe la data de 07.09.2015, iar firma care le va executa este SC CONCELEX SRL, cea care a realizat și proiectul.

Această investiție a fost anunțată de primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, încă din luna martie a acestui an.

“S-a depus prima dată un proiect de acest gen în anul 2008, tot cu CNI-ul. Acum am reuşit să mergem până la capăt.

Vom avea o sală de sport de 180 de locuri pe o suprafaţă de 3300 metri pătraţi. Terenul pe care se va construi sala aparţine Primăriei şi a fost pus la dispoziţia CNI cu obligaţia să nu se schimbe destinaţia clădirii.

Era nevoie de o sală de sport la Işalniţa pentru că la noi este o activitate sportivă intensă şi nu aveam o astfel de sală. Momentan activităţile sportive se desfăşoară într-un amplasament improvizat.

Avem două echipe active de fotbal ACV Municipal Craiova care joacă în Divizia C şi Avântul Işalniţa care joacă în Divizia D.

Termenul de finalizare a construcţiei este de zece luni, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.”, declara în martie, pentru radicaldedolj.info, Ovidiu Floriprimarul comunei Işalniţa.