IPJ Dolj: Un șofer nu a oprit nici la focurile de avertisment ale polițiștilor rutieri

431
foc avertismentPolițiștii rutieri efectuează cercetări și investigații în vederea identificării unui conducător auto care, aseară, nu a oprit la semnalele unui echipaj al poliției rutiere, totodată asigurându-și scăparea prin evitarea filtrului rutier.
 
Ieri, 11 februarie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul Rutier Craiova, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Tabaci din municipiul Craiova, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător nu s-a conformat şi a demarat către bulevardul 1 Mai.
Pentru oprirea autoturismului, identificarea şi legitimarea conducătorului vehiculului s-a folosit armamentul din dotare de către unul dintre polițiști, care a executat mai multe  focuri de avertisment. Conducătorul auto, nici de această data nu a oprit, continuându-şi deplasarea către ieșirea din municipiul Craiova, către oraşul Balş, astfel încât polițiștii nu au reușit prinderea sa.
În cauză se continuă cercetările pentru identificarea conducătorului auto şi stabilirea împrejurarilor care au determinat refuzul acestuia de a opri la semnalul regulamentar de oprire al politiştilor.