IPJ Dolj: Prinşi în flagrant „la furat”

0
331

masina-de-politieÎn noaptea de 15/16.03.2015, orele 02..45, o echipă mobilă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie aflându-se în executarea atribuţiunilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, din parcarea blocului 1A din cartierul Corniţoiu, iese un autoturism cu luminile stinse.

Poliţiştii au trecut la urmărirea şi oprirea în trafic a vehiculului, fiind solicitat şi sprijinul unei patrule auto mixte formate din poliţişti şi jandarmi ai GMbJ Craiova, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat somaţiilor poliţiştilor.

Astfel, la volan a fost identificat D.CONSTANTIN, din localitatea Tetila,Gorj, iar în autoturism au fost identificaţi: S.DOREL, M.LUCIAN, ambii din localitatea Curtişoara, jud.Gorj şi S.MARIAN, din localitatea Răcarii de Jos, jud. Dolj.

Procedându-se la controlul porbagajului autoturismului au fost găsite 4 capace ornamentale roţi, 4 prezoare roţi auto, un cric hidraulic, iar sub preşurile din partea spate au mai fost găsite 12 bucăţi prezoane auto, susceptibile a fi sustrase.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că aceştia au venit în Craiova pentru a comite furturi de la auto, iar bunurile aflate în autoturism au fost sustrase de la mai multe maşini din cartierul Craioviţa Nouă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către poliţiştii craioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.