IPJ Dolj: Prinşi în flagrant „la furat”

400

masina-de-politieÎn noaptea de 15/16.03.2015, orele 02..45, o echipă mobilă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 5 Poliţie aflându-se în executarea atribuţiunilor de serviciu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, din parcarea blocului 1A din cartierul Corniţoiu, iese un autoturism cu luminile stinse.

Poliţiştii au trecut la urmărirea şi oprirea în trafic a vehiculului, fiind solicitat şi sprijinul unei patrule auto mixte formate din poliţişti şi jandarmi ai GMbJ Craiova, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat somaţiilor poliţiştilor.

Astfel, la volan a fost identificat D.CONSTANTIN, din localitatea Tetila,Gorj, iar în autoturism au fost identificaţi: S.DOREL, M.LUCIAN, ambii din localitatea Curtişoara, jud.Gorj şi S.MARIAN, din localitatea Răcarii de Jos, jud. Dolj.

Procedându-se la controlul porbagajului autoturismului au fost găsite 4 capace ornamentale roţi, 4 prezoare roţi auto, un cric hidraulic, iar sub preşurile din partea spate au mai fost găsite 12 bucăţi prezoane auto, susceptibile a fi sustrase.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că aceştia au venit în Craiova pentru a comite furturi de la auto, iar bunurile aflate în autoturism au fost sustrase de la mai multe maşini din cartierul Craioviţa Nouă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către poliţiştii craioveni.