IPJ Dolj: Doi polițiști pe podium la Faza Interjudeţeană a Campionatului de tenis de masă al M.A.I.

463

medalii ipj doljDoi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au câstigat vineri,20 februarie a.c.,  locurile I respectiv III la Faza Interjudeţeană a Campionatului de tenis de masă al M.A.I. calificându-se in marea finală ce va avea loc la Buzău, în perioada 16-21 martie 2015.

În perioada, 18-20.02.2015, la Arad, s-a desfăşurat Interjudeţeană a Campionatului de tenis de masă al M.A.I., la care au participat 25 de jucători din judeţele Arad,Dolj, Gorj, Olt, Timiş, Caraş Severin şi Mehedinţi.

Cei 25 de jucători  au fost împărţiţi în trei grupe de vârstă, Grupa I – până la 35 de abi, Grupa a II a – 36-45 de ani şi Grupa a III-a – peste 45 de ani.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost reprezentat de către agentul şef principal de poliţie Badea Ion din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, la categoria  peste 45 de ani, şi de către  agentul şef principal de poliţie Glogogeanu Nicolae din cadrul Biroului Rutier Craiova, la caetegoria 36- 45 de ani.

La finalul concursului, in urma meciurilor disputate, colegii noştrii s-au clasat pe podium, agentul şef principal de poliţie Badea Ion ocupând locul I la Grupa a III-a de vârstă, peste 45 de ani, iar agentul şef principal de poliţie Glogogeanu Nicolae a ocupat poziţia a III-a  la categoria de vărstă 36-45 de ani.

Întrucât s-au clasat pe poziţiile fruntaşe, poliţiştii doljeni s-au calificat in Faza Naţională a Campionatului de tenis de masă al M.A.I.,  ce va avea loc la Buzău, în  perioada 16-21 martie 2015, unde vor întâlni căştigătorii celorlalte 5 faze interjudeţene.

Conducerea Inspectoratului i-a felicitat pe colegii noştrii pentru performanţa realizată, urându-le totodată mult succes în finala din martie, de la Buzău.