IPJ Dolj: Accidentat de un puști care nu avea permis de conducere

449

accident  În data de 22.03.2015, în jurul orei 1130, pe strada  Dealului  din localitatea Răcarii de Sus s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri ajunşi la faţa locului, s-a stabilit faptul că M. Cosmin, de 18 ani, din Filiaşi, cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe strada Dealului, din direcţia DE 70 către localitatea Răcarii de Sus, pe fondul neadaptării vitezei şi neîndemânării în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă către stângă lovind pe N. Liontin, 55 de ani, din Craiova, care efectua măsurători la Staţia de Apă din localitate.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui N.Liontin, care a fost transportat la Spitalul Clinic Craiova pentru investigaţii medicale amănunţite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.