Ion Prioteasa: Am votat pentru dezvoltarea regiunii noastre

0
264

Ion Prioteasa (2)Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru un guvern care să-și ofere susținerea pentru dezvoltarea regiunii și realizarea principalelor proiecte investiționale.

Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților în cadrul secției de votare nr. 4, amenajată în incinta Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Craiova.

„Am votat cu încredere, am votat pentru patru ani de liniște, dar și patru ani fructuoși pentru această zonă a țării. Am votat pentru dezvoltarea regiunii noastre, a infrastructurii din Dolj, pentru sănătate și educație, pentru realizarea unor proiecte de anvergură, precum o autostradă, precum spitalul regional.

Am votat pentru un guvern care să știe că orice creștere economică trebuie să se simtă și în buzunarele cetățenilor. Îmi doresc să avem un guvern cu care să putem colabora, pentru a aduce mai multe lucruri pozitive în viața comunităților din această zonă a României“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Biroul de presă al PSD Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.