Ion Prioteasa: Am votat pentru dezvoltarea Craiovei, a Doljului și pentru continuarea unor proiecte speciale

0
228

IP (3)Președintele Consiliului Județean, Ion Prioteasa, candidat pentru o funcție de consilier județean, a declarat, duminică, la ieșirea din secția de votare, că a optat pentru echipa administrativă care, în ultimii patru ani, a demonstrat că știe să dezvolte Craiova și Doljul, prin investiții și proiecte în beneficiul comunității.

„Am votat cu bucurie pentru viitorii patru ani și am votat pentru că atât în Craiova, cât și în județul Dolj au fost realizate lucruri absolut excepționale. Am votat pentru dezvoltarea Craiovei, a județului Dolj și pentru continuarea unor proiecte cu totul speciale – construirea celui mai modern stadion din țară, extinderea Aeroportului Internațional Craiova, modernizarea rețelei de drumuri, îmbunătățirea infrastructurii de apă și canalizare.

Am votat pentru această echipă frumoasă care se află în jurul nostru, pentru respectul pe care îl purtăm craiovenilor și cetățenilor din județul Dolj, care ne-au demonstrat că au totală încredere în noi”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Biroul de presă al PSD Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.