Ion Dina, un profesionist pentru Coțofenii din Dos

396

Candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Coțofenii din Dos, Ion Dina, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fiu al satului, fost comandant al Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, manager de securitate la echipa Universitatea Craiova, Ion Dina este un om mereu în slujba oamenilor, care a ales să se implice activ în comunitatea în care a crescut.

Proiectele cu care acesta dorește să vină în fața oamenilor din Coțofeni se referă la o administrație eficientă, dar și la rezolvarea problemelor stringente ale comunității.

Administrația locală PSD a beneficiat întotdeauna de sprijinul Consiliului Județean Dolj pentru dezvoltarea a numeroase proiecte în domenii precum infrastructură, sănătate, educație, cultură, printre care și modernizarea și asfaltarea drumului județean 606 A ce traversează întreaga comună.

Tot cu sprijinul Consiliului Județean Dolj, comuna Coțofenii din Dos va beneficia de un amplu proiect prin care va fi introdus sistemul centralizat de apă Isvarna dar și sistemul centralizat de canalizare în satele Mihăița, Potmelțu și Coțofenii din Dos. Totodată, grație parlamentarilor PSD care au adoptat legislația în domeniu, va fi demarat și proiectul de introducere a sistemului centralizat pentru distribuția gazelor naturale în toate cele trei sate. Mai mult, toate instituțiile din subordinea primăriei și, totodată, școala, primăria, grădinițele, vor fi reabilitate și aduse la condiții optime.

„La vârsta copilăriei, comuna a investit în mine; acum, îmi doresc să investesc eu în ea”

„Acum îmi doresc să mă reîntorc și să dau comunității din Coțofeni tot ce este mai bun din experiența mea profesională, astfel încât să avem, peste patru ani, o comună cu standarde ridicate de viață, la fel cum se întâmplă deja în localitățile din jur”, a precizat candidatul PSD pentru funcția de primar al Comunei Coțofenii din Dos.

Investițiile vor continua și în domeniul culturii, odată cu construirea Casei de Cultură, dar și în cel al educației, printr-o nouă grădiniță cu program de after school în satul Potmelțu. Toate școlile, care acum au toalete în exterior, vor avea condiții sanitare și de igienă europene, prin modernizarea si mutarea la interior a acestora.În ceea ce privește sistemul de sănătate, Ion Dina și echipa sa garantează pentru dotarea Centrului de Asistență Medicală cu aparatura necesară, dar și pentru înființarea și dotarea de cabinete medicale în satele Mihăița și Potmelțu.

De asemenea, Ion Dina își dorește pentru Coțofenii din Dos o bază sportivă modernă, locuri de joacă pentru copii, drumuri agricole reabilitate pentru o activitate cât mai înlesnită a agricultorilor. Reabilitarea străzilor laterale prin asfaltare, contruirea de podețe, precum și igienizarea spațiilor publice se află printre prioritățile candidatului PSD pentru primăria Coțofenii din Dos.

„Consider că într-o comună lucrurile se dezvoltă lucrând împreună. Avem nevoie de investitori și îi putem atrage pentru a crea  condiții și locuri de muncă pentru toți locuitorii. Toate lucrurile acestea se pot face numai cu o echipă profesionistă, o echipă unită și puternică pe care o aduc în fața cetățenilor din comună”, a încheiat candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei Coțofenii din Dos.

Comandat de Partidul Social Democrat, CUI mandatar finaciar 21200019