Ion Călin: Întotdeauna am îndrăznit să cred în România: am crezut, cred și voi crede în potențialul acestei țări

333

ion calin vot1Ion Călin, președintele executiv al organizației județene Dolj a PSD și candidat pentru Camera Deputaților, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru ca oameni responsabili să pună în aplicare un întreg program gândit în beneficiul românilor.   

Președintele executiv al PSD Dolj, Ion Călin, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților în cadrul secției de votare nr. 61, amenajată în incinta Colegiului Național „Carol I“ din Craiova.

„Am votat astăzi pentru România, pentru români. Întotdeauna am îndrăznit să cred în România: am crezut, cred și voi crede în potențialul acestei țări.

Am votat, totodată, pentru înțelegere și armonie, pentru a elimina vrajba și ura dintre oameni, pentru că, odată ce se va întâmpla acest lucru, cred că România va progresa mult.

Am votat cu încrederea că un program pe care l-am elaborat pentru români va fi pus în aplicare de cei mai responsabili oameni care au soarta românilor în mâinile lor, care vor fi capabili să judece cu înțelepciune, care știu că oamenii merită mai mult, într-o țară atât de bogată, dar și cu oameni extrem de inteligenți și bine pregătiți“, a precizat Ion Călin, președintele executiv al organizației județene Dolj a PSD și candidat pentru Camera Deputaților.

Biroul de presă al PSD Dolj