INTERVIU. Alin Burileanu, omul care a pus kinetoterapia pe harta Craiovei

1475

prokinetic 2Pe Alin Burileanu îl găsești la o simplă căutare pe Facebook. În dreptul lui scrie astfel: Drd Kinetoterapeut, Instructor Yumeiho, Terapeut RPG, SGA,  Terapeut McKenzie, Osteopat in formare – Craiova.

Dincolo de această descriere simplă se află omul dedicat Alin Burileanu, care muncește de 11 ani ca să pună pe picioare ”familia Prokinetic”. Îi place să alerge în fiecare dimineață și cel mai fericit este atunci când are ocazia să își promoveze meseria. Are o cățelușă pe care o răsfață ori de câte ori are timp liber.

Pragul celor de la Prokinetic a fost și este trecut de nume sonore în sport sau în alte domenii, dar și de oameni obișnuiți care au probleme de sănătate.

Ne-am dorit un interviu cu el. Întrebările au fost simple, răspunsurile la fel de simple, în schimb munca echipei coordonată de Alin Burileanu este una destul de complicată și complexă, pentru că la finalul ei omul trebuie pus pe picioare, la propriu. Și i-a reușit de fiecare dată.

Știu că întrebarea este una banală, dar cum a început acest drum?

Acest drum a început în 2010. Ajuns la Facultatea de kinetoterapie din Craiova, visam în fiecare zi ceea ce avea să se întâmple. Am avut încredere că într o zi va exista un punct al kinetoterapie pe harta orașului nostru. În rest, tot ceea ce se întâmplă este urmarea ultimilor 11 ani de muncă.

Ce șanse de reușită ți-au cei din jurul tău, familia, prietenii…?

Este foarte important ca atunci când pleci la drum să ai lângă tine oameni care să îți fie alături, pe care să te bazezi atunci când îți este greu. Eu din acest punct de vedere sunt norocos. Am avut și am în continuare alături de mine familia și un număr foarte mare de oameni care au avut și au încredere în visul meu.

prokinetic 1Ce înseamnă pentru tine Prokinetic?

Pentru mine, Prokinetic este o familie. Nu există zi în care să nu mă gândesc la ce se întâmplă acolo și singura grijă este ca fiecare din cei cu care interacționăm să fie mulțumiți În acest moment Prokinetic înseamnă o echipă compusă din 25 de membrii.

Ai avut rezultate care te-au adus în prim-plan la nivel național. Există o rețetă, un secret al succesului?

Singurul secret al reușitei noastre este munca. Cu perseverență, seriozitate și muncă este imposibil să nu reușești.

Care este următorul pas al visului? Unde îți dorești să ajungi?

Urmează să inițiem un centru de recuperare a scoliozei la copii, unic în Europa. Unde doresc să ajung…..? Visez în continuare! 🙂

 Unde găsesc echipa Prokinetic cei care au nevoie?

Suntem in Craiova, Brazda lui Novac, 75E. Intenția noastră este să îmbunătățim calitatea vieții prin programe individualizate de kinetoterapie și masaj.

Din serviciile oferite de Prokinetic fac parte:

  • reeducarea posturală,
  • terapia yumeiho
  • osteopatia
  • masajul terapeutic
  • terapia McKenzie
  • elongații vertebrale
  • hidrokinetoterapia