Intervențiile pompierilor doljeni în weekend

0
289
În ultimele 48 de ore, echipajele de pompieri din următoarele subunități au fost solicitate pentru localizarea și lichidarea a 9 incendii de vegetație uscată, miriște și mărăciniș pe raza localităților Craiova – cartier Rovine 2, Cârcea, Cârna, Valea Stanciului – sat Grecești, Işalniţa, Beharca, Moțăței – sat Moțăței Gară, Podari și Breasta, astfel : Detașamentul 2 Pompieri Craiova, Secția de Pompieri Segarcea (2 incendii), Secția de Pompieri Craiova (3 incendii), Secția de Pompieri Băilești, Detașamentul 1 Pompieri Craiova (2 i ncendii),. În urma incendiilor au ars aproximativ 11 ha. Cauza probabilă de izbucnire a incendiil a fost focul deschis în spații deschise.
Pe lângă aceste incendii, pompierii doljeni au participat pentru localizarea și lichidarea a 3 incendii de cultură de grâu pe raza localităților Galicea Mare, Moțăței – sat Moțăței Gară și Segarcea. Datorită intervenției prompte a salvatorilor, a făcut ca suprafețele mistuite de flăcări să fie cât mai mici. Suprafața totală căzută pradă flăcărilor fiind de 5 ha grâu în cele 3 incendii. Cauza probabilă de producere a incendiilor a fost stabilită de comandantul intervenției ca fiind focul deschis în spații deschise.
Tot în acest weekend, echipajele de pompieri doljene au participat și la salvarea a patru feline din diferite medii, operațiunile de salvare au decurs fără probleme. După finalizarea acțiunilor, acestea ajungând la cei care au sunat, oferindu-le hrană și îngrijire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.